“Het antwoord op jouw meest prangende levensvraagstuk”

Een op Ibiza woonachtige schrijver, zal antwoord geven op de meest prangende vraag waar jij momenteel mee te kampen hebt.  Deze schrijver is al jaren bezig met een bijzonder boek waarin alle geheimen van het Spel des Levens zullen worden onthuld. Stel je vraag en het antwoord zal ter plekke aan je worden onthuld. “

Vitaliteits- Lifecoach

Als vitaliteits – lifecoach begeleid ik mensen om hun plezier in hun (werk)leven  weer terug te krijgen en het leven creëren wat jij graag wil, zonder oordeel en vooroordelen.
Ik help om mensen te laten herstellen van stress en burn-out,  om opnieuw verantwoordelijkheid te nemen voor hun werk en leven door te werken aan een betere balans, door je in contact te brengen met je waarden en drijfveren.

De vragen die dan kunnen opkomen, zijn:· Hoe stap ik over die drempel van mijn comfortzone · heen om mijn hart te volgen?
·
Hoe ontdek ik mijn passie en wat ik echt wil?
·
Hoe durf ik mijzelf meer te laten zien?
·
Hoe overwin ik mijn angsten en twijfels?
·
Hoe word ik een uitdrukking van wie ik werkelijk ben?*Hoe kan ik meer betekenis geven aan mijn leven?*Hoe ga ik anders denken, anders voelen?