In 2017 heb ik het roer omgegooid. Na 10 jaar een evenementenbureau te hebben gehad ben ik uit mijn comfortzone gestapt om mijn zielemissie te gaan volgen. Na een lange zoektocht , waarbij ik coaches heb bezocht en opleidingen heb gevolgd. Heb ik in 2018 een praktijk opgericht “Intense Reset Coaching” en al veel mensen kunnen helpen om betere inzichten te krijgen en hun missie te gaan uitoefenen en/of meer rust te creëren.
Mijn droom is om op Ibiza mijn missie voort te zetten, dat dit al heel dichtbij zou komen heb ik gecreëerd en is op mijn pad gekomen en ben ik heel dankbaar voor.

Begin 2019 zag ik de mogelijkheid! In april van dat jaar heb ik mijn eerste Relax Your Soul Rise georganiseerd en het was een groot succes! De vrouwen hebben meer rust en helderheid gekregen en staan dichter bij hun zelf en kunnen ander keuzes maken  En de creativiteit werkt nog na bij thuiskomst.Voor mij een reden om door te gaan met deze prachtige Relax Your Soul Rise. Midden in de natuur op een magische plek op Ibiza die ik graag met jullie wil delen. In Nederland kunnen er 1,2 of driedaagse retreats geboekt worden.

Na dit eerste retreat heb ik besloten om ieder 2 x per jaar in de maanden April en Oktober een Natuur-Retreat aan te bieden. Dit geeft me de gelegenheid op dit heerlijke eiland te zijn en deze locatie te delen met prachtige mensen om deze ook het magische gevoel te mogen geven en je ziel ëën te laten worden met je lichaam.

Ik heb zorgvuldig een  team samengesteld om samen met mij hun expertise te kunnen uitoefenen met veel liefde en passie voor hun vak en met mij resoneert zodat wij dit kunnen overbrengen op de gasten.
De naam Hoofdrust voor JOU vind ik ontzettend toepasselijk op het geen wat wij als team aanbieden! Het is de bedoeling dat je heerlijk tot rust komt en dat je als herboren naar huis gaat. Ons motto is “ niks hoeft alles mag”

Begin 2018 heb ik mijn coaching opleiding afgerond. Sinds kort help ik mensen door middel van coachen met het vinden en bereiken bewustwording om hun doelstellingen en hun passie gaan creëren .Intuïtief Coaching zal ook onderdeel worden van de volgende retreats. Verder geef ik zelf de hoofdmassages, wat meer rust gaan creëren in je hoofd en dat de energie weer gaan stromen.Tevens kun je andere diensten door mij gegeven afnemen.

Mijn opleidingen:

  • NLP
  • Master Your Mindset
  • Lifecoach
  • Access Bars facilitator en Energetic Facelift practioner
  • Soul Body Fusion
  • Massage (Cupping en intuïtief)
  • Aroma Touch Technique
  • Mindfulness
  • Intuïtief Coach ( het nieuwe opstellen van Hylke Bonnema )

Ik neem je graag mee. Welke keuze maak jij?

Liefs,

Marijke