We hebben 3 workshop programma’s:

Wat gaan we doen en wat mag je verwachten?

Dag van verbinding:
Ontmoeten in kwetsbaarheid.
We kunnen elkaar pas echt ontmoeten als we kwetsbaar durven te zijn. Als we delen van onszelf laten zien, die we in de dagelijkse omgang wat meer verborgen houden. We hebben vaak geen idee wat er in die ander omgaat en zitten vaak vol aannames en oordelen, die niet of weinig overeenkomen met de werkelijkheid. We gaan werken met de levenslijn. De deelnemers lopen symbolisch een route langs hun leven en staan stil bij de gebeurtenissen, die impact in hun leven hebben gehad en ze hebben gevormd tot wie ze nu zijn. Het delen van de gebeurtenissen zal de deelnemers gegarandeerd nader tot elkaar brengen. Er zal herkenning plaats vinden, ontroering, ontzag en compassie. Voor de verteller is het waardevol om terug te kijken op zijn leven en gehoord te worden in zijn verhaal.
Doelgroep: Mensen die elkaar reeds kennen en zich meer willen verbinden
Doel: Contacten intensiveren, elkaar beter zien en beter leren kennen
Tijd: 10.00 – 17.00
Investering: € 188.00
Op weg naar vertrouwen:
Een open ruimte van zijn.
Als je in staat bent neer te dalen in de open ruimte van zijn, zul je kwaliteiten in jezelf ervaren als liefde, compassie, creativiteit, oordeelloosheid, stralendheid ,helderheid, levenslust en verbondenheid. Dit is rijkdom die van nature in jouw aanwezig is. Wanneer je deze ervaringen niet probeert vast te grijpen( en het daarmee niet eigendom maakt van je psychologische zelf) , maar er ontspannen in rust, zul je merken dat dit jouw ware aard is. Je overstijgt je ‘beperkte ‘ik en wendt je toe tot de kern van het leve zelf. Vanuit deze plek zul je in staat zijn het leven toe te treden vanuit een basaal gevoel van goedheid en vertrouwen.
Om contact te maken met die open ruimte van zijn, zullen we telkens weer onze pas moeten vertragen, de stilte toelaten en onze aandacht focussen. We zullen daarom de ochtend besteden aan individuele aandachtoefeningen, om aanwezig te worden in ons lichaam en de omgeving waarin we ons bevinden en van daaruit op een diep niveau contact te maken met een ruimer bewustzijn. In de middag gaan we kijken wat er gebeurt als we deze focus in ons dagelijks leven brengen
Doelgroep: Iedereen die verlangt naar meer vertrouwen in het leven, in zijn/haar kunnen, in de toekomst…
Doel: Leren vertrouwen op de draagkracht van het leven zelf
Tijd: 10.00 – 17.00
Investering: €188.00
In contact met je hart:
We zijn over het algemeen meer in contact met ons hoofd en ons denken, dan met ons hart.
Het denken staat vol van oordelen en aannames en wordt veelal geregeerd door angst. Het zoekt controle, houvast en zekerheid. het hoofd wil weten en dingen vooruit plannen. Het zorgt ervoor dat je altijd in de doe-modus zit. Dat kan flink vermoeiend zijn.
Het hart kent vaak een ander tempo. Vertraagt liever. Wil zich richten op zaken die er werkelijk toe doen. Zoekt verbinding. Wil kunnen rusten in vertrouwen.
Wat komt er tevoorschijn als je meer in contact bent met je hart?
Doelgroep: Mensen die veel in hun hoofd zitten
Doel: Openen harts energie
Tijd: 10.00 – 17.00 uur
Investering: €188.00
Zowel particulier als voor bedrijven (teambuilding te boeken ) . Wij streven naar een groepsgrote van 4 mensen per CoachVraag naar de mogelijkheden!

Je gaat uitgerust, opgeladen, geïnspireerd en als herboren naar huis!