Rust… ruimte… en echte stilte… waar vind je dit nog?

In de verte hoor ik af en toe een haan kraaien…. soms een vogeltje..de wind… mijn eigen gedachtes die naarmate de dagen verstrijken steeds stiller worden. Daar nodigt deze plek en alle activiteiten toe uit.

Deze retreat was magisch…tussen de heuvels ligt deze geweldige locatie. In de vroege ochtend starten met verschillende yogavormen heerlijk in de buitenlucht. Een zijn met de natuur. De wind door je haren… de zon kust je gezicht…de ruimte om je heen

Ik ben helemaal ‘in mijzelf gezakt’ deze dagen en alles droeg daaraan bij; de yoga, het heerlijke eten, de Stiltewandeling, de rituelen, de heerlijke Acess Bars behandeling van Marijke.
Pierre is een heel bijzondere man met veel levens wijsheid. Inspirerend om naar te luisteren en (levens)vragen te kunnen stellen.

Ook nu ik weer thuis ben merk ik dat de retreat nog doorwerkt. Ik ben dichter bij mijzelf en maak andere keuzes. Er is meer rust en helderheid. Ben weer begonnen in de ochtend met n paar yoga oefeningen. Creativiteit stroomt weer.
Ik kijk al uit naar de volgende keer!
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Anitha