Casa Carlito – (voorheen) Pyb special guesthouse ibiza is gevestigd in een originele Ibicenco hacienda die 10 jaar geleden volledig is verbouwd
De hacienda ligt op enkele hectaren grond met amandelbomen, oude olijfbomen en fruitbomen, zoals vijgen, pruimen en citroenen.
Met een groot ontbijt/loungedeck, zwembad en ruime kamers met airco, uw ideale ‘thuis’ op vakantie.. Vlakbij zijn er 3 leuke restaurantjes waar je eenvoudig maar heerlijk kan zitten en eten.
Gelegen in het landelijke rustige gedeelte van het prachtige eiland Ibiza, tussen San Antonio en Santa Agnes. De hacienda biedt veel rust en privacy & op 10 a 15 autominuten afstand zijn de stranden van CalaSalada, CalaGracio en CalaGracioneta. Het mooiste dorpje Santa Gertrudis is op 15 minuten rijden, Sant Antoni is ook op 15 minuten & Ibiza Stad op 20 minuten.

Kamers:

Er zijn 3x 2 persoonskamers en 1 x 3 persoon ( de groepen zijn nooit groter dan 9 personen )

Al onze kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, de meeste bedden kunnen op verzoek ook als 2 losse bedden worden opgemaakt. En alle kamers hebben AIRCO(+verwarming)!
Elke kamer heeft een grote ingebouwde kledingkast met hang- en legruimte, en een eigen luxe badkamer. Geen van de kamers grenst direct aan een andere kamer, de muren zijn bijna een meter dik en dat biedt maximale privacy.
Schone handdoeken en beddengoed zijn aanwezig en worden vervangen zodra u dat wenst. Wij gaan graag bewust om met water en energie.
De Maxima suite heeft een dubbel bed en een slaapbank, een luxe eigen badkamer met ligbad, douche, wastafel en wc. U heeft een eigen entree en de suite heeft een airco. Deze kamer is geschikt voor  maximaal 3 volwassenen.

De Carino & Guapo hebben uitzicht op het zembad. De Caballero en de Maxima suite liggen aan de binnenplaats.